Güneydoğu gazisinin mutlu günü

Güneydoğu gazisinin mutlu günü
Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, tedavi gördüğü Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nden (GATA) taburcu olan Güneydoğu gazisi uzman çavuş Hakan Akbulut’un nikahını kıydı.

Görev yaptığı Mardin’in Nusaybin ilçesinde, bir süre önce bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik olarak yürütülen operasyonlar esnasında ağır yaralanan ve ardından Ankara GATA’ya sevk edilen Beyşehirli jandarma özel harekatçı uzman çavuş Hakan Akbulut, yanık ünitesinde uzun süre tedavi gördükten sonra hayati tehlikeyi atlattıktan sonra sağlığına tekrar kavuştu. Hastaneden taburcu edilen 31 yaşındaki Hakan Akbulut, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’un kıydığı nikahın ardından Ğurbet Çetiner’le (30) yaşamını birleştirdi.
Beyşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda kıyılan nikahta şahitlerin huzurunda evliliğe “evet” diyen çifte Belediye Başkanı Murat Özaltun bir ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.