Gupse Özay, Serkan Çağrı, Anadolu Ateşi Güldür Güldür'de

Gupse Özay, Serkan Çağrı, Anadolu Ateşi Güldür Güldür'de
Ekranların en çok izlenen eğlence programı Güldür Güldür şov bomba gibi geliyor. Yepyeni bölümüyle Cuma akşamı Show TV de izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatacak. Programa konuk olarak Gupse Özay,Serkan Çağrı ve Anadolu Ateşi katılacak.

Ekranların en çok izlenen eğlence programı Güldür Güldür Show bomba gibi geliyor. Yepyeni bölümüyle Cuma akşamı Show TV'de izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatacak. Programa konuk olarak Gupse Özay, Serkan Çağrı ve Anadolu Ateşi katılacak.

 

Ekranların en çok izlenen eğlence programı Güldür Güldür Show,  Show TV'de izleyicilere eğlenceli bol kahkahalı dakikalar yaşatacak. Güldür Güldür Show'a bu hafta; Gupse Özay, Serkan Çağrı ve Anadolu Ateşi katılıyor. 

 

Gupse Özay, yeni filmi 'Deliha'daki karakteri 'Zeliha' olarak Güldür Güldür Show sahnesine baskın yapıyor. 

 

Liseler arası müzik yarışmasına katılan meslek liseliler İbrahim, Mustafa ve Bilal'in başına neler gelecek?

 

Uzay mekiği arıza yaptığı için İbrahim'in evine sığınan Hüseyin, bir konserde gördüğü Nezaket'i istemeye karar verirse neler yaşanır. Hüseyin'in gezegeninden gelen Dilek ve Mesut ne istiyor? Anadolu Ateşi dans grubunun Hüseyin'in gezegeniyle ne alakası var?

 

Eşofmanlı Şevket hoca ve Nezaket bu hafta da kişisel gelişim ve saadet konusunda insanları bilinçlendirmek için geliyor. Ruhu daralan Şevket Hoca'ya stüdyosuna gelen Serkan Çağrı ve klarneti ilaç kadar etkili olacak mı?

Güldür Güldür şov  yeni bölümüyle, Cuma akşamı bomba gibi geliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.