Gürcistan'da Parti Ofisine Silahlı Saldırı: 4 Yaralı

Gürcistan'da Parti Ofisine Silahlı Saldırı: 4 Yaralı
MARNEULİ (AA) - Gürcistan'ın Kvemo Kartli bölgesinde düzenlenen silahlı saldırıda aralarında iktidardaki Gürcü Hayali Partisinin belediye meclis üyesinin...

MARNEULİ (AA) - Gürcistan'ın Kvemo Kartli bölgesinde düzenlenen silahlı saldırıda aralarında iktidardaki Gürcü Hayali Partisinin belediye meclis üyesinin de bulunduğu 4 kişi yaralandı.

Gürcü Hayali Partisi liderlerinden milletvekili Arçıl Talakvadze, yaralıları hastanede ziyaret ettikten sonra gazetecilere yaptığı açıklamada saldırganın partinin Kizilaclo köyündeki ofisine otomatik silahla ateş açtığını belirtti.

Talakvadze, saldırıda partinin Azeri asıllı belediye meclis üyesi Azad Çobanov, yarın yapılacak yerel seçimde aday gösterilen Ceyhun Çovdarov ve 2 yakınının yaralandığını söyledi.

Yaralılar, Marneuli kentindeki hastaneye kaldırıldı.

Talakvadze'nin yanı sıra Gürcistan İçişleri Bakanı Giorgi Mgebrişvili ve Sağlık Bakanı Davit Sergeenko de yaralıları ziyaret etti.

Mgebrişvili, saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.