Güreş: 33. Uluslararası Cumhuriyet Kupası

Güreş: 33. Uluslararası Cumhuriyet Kupası
- Türk güreşçiler, ikinci gün müsabakalarında 3 altın, 4 gümüş ve 8 bronz madalya kazandı


İSTANBUL (AA) - 33. Uluslararası Cumhuriyet Kupası Güreş Turnuvası'nın ikinci gün müsabakalarında Türk güreşçiler, 3 altın, 4 gümüş ve 8 bronz madalya elde etti.

Sancaktepe Taha Akgül Spor Kompleksi'nde düzenlenen turnuvada, serbest stilde Türk sporcular, 2 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalyanın sahibi oldu.

Bu stilde 74 kiloda Hasan Kaya altın, İsa Demir gümüş, Cüneyt Budak bronz madalya kazandı. 120 kiloda Oktay Güngör altın, Aybars Karabulut gümüş, Samet Kurban ve Süleyman Karaman da bronz madalyaya ulaştı. 55 kiloda ise Engin Çetin bronz madalya alma başarısı gösterdi.

Grekoromen stilde ise Türk sporcular, günü 1 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalyayla kapattı. Bu stilde 55 kiloda Fatih Arslan altın, Ali Esoğlu da bronz madalya elde etti. 74 kiloda Hasan Orakçı gümüş, Selçuk Saynı ve Murat Kızılağıl bronz madalya kazandı. 120 kiloda ise Mehmet Atçı gümüş, Halilcan Dağcan da bronz madalyaya ulaştı.

Şampiyona yarın yapılacak müsabakalarla sona erecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.