Güvenlik Kamerasına Takılan Yankesici Tutuklandı

Güvenlik Kamerasına Takılan Yankesici Tutuklandı
Başkentte otobüs ve dolmuşlarda yolcuların cep telefonlarını çalan Özgür Y, Yankesicilik Bürosu ekiplerince yakalanıp sevk edildiği mahkemece tutuklandı

ANKARA (AA) - Başkentte otobüs ve dolmuşlarda yolcuların cep telefonlarını çalan Özgür Y, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Güvenlik kameralarından yapılan tespitlerle Ankara'da çeşitli güzergahlardaki dolmuş ve otobüslerde, beş ayrı yankesicilik olayını gerçekleştirdiği belirlenen Özgür Y'nin (37) yakalanması için Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

Zanlının kimliğini belirleyen polis ekipleri, Altındağ ilçesi Çankırı Caddesi'nde bulunan dolmuş duraklarında beklemeye başladı. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen Özgür Y, yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Kalabalıktan yararlandı

Bindiği otobüs ve dolmuşlarda kalabalıktan yararlanarak cep telefonlarını çalan zanlının soğukkanlı tavırları güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde araca binerek yankesiciliği gerçekleştiren zanlının hızlı bir şekilde aracı terk ettiği gözleniyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.