Uğur Özteke

Uğur Özteke

Güzel Konya’mdan güzel olmayan görüntüler

Güzel Konya’mdan güzel olmayan görüntüler

Söz verdik bugün de sözümüzde duruyoruz. Siyaset yok.  Siz değerli okurlarımızdan gelen istek ve şikayetleri kısa kısa da olsa köşemizde paylaşmaya devam ediyoruz.


MEVLANA KÜLTÜR MERKEZİ ÖNÜNDEKİ TRAFİK LAMBALARI


Adliye Sarayı’nın yoğunluğu her geçen gün katlayarak devam ediyor. Allah korusun daha da artacak gibi. KTO Karatay Üniversitemiz sürekli yeni hamleler ile gelişimini sürdürüyor. Konutlar, AVM’ler, yeni iş merkezleri derken Karatay’ın bu bölgesinde korkulanlar olmaya başladı gibi. Bölge cazibe merkezi oluyor ama trafik daha şimdiden kitlenmeye başladı bile.

foto-1-079.jpg

 

İşte bir okurumuz sabahın köründe bu fotoğraf karesini bizimle paylaşıyordu. Dikkat edin gün daha yeni doğuyor. Burası tam Mevlana Kültür Merkezi önündeki tramvay yolunun yanında ki trafik lambalarının olduğu yer. Trafik düğüm. Oysa bu bölge insanının ve bu yolu kullanan insanların yetkililerden bir ricası var. Bu çıkış yerinde yandan çıkan araçlar bir ileri caddeden çıksalar bu kavşakta kilitlenmeyecek. Belediyenin ilgili mühendis abilerine durumu izah edebildik mi acaba?

 

NALÇACI’DAKİ SEÇİM BÜROSUNDAN ÇOK ŞİKÂYET VAR

Dün sabah bir partili kendi partisinden şikayet ediyordu. Evet Nalçacı’da bir otomobil şirketinin olduğu yerde seçim bürosu var. Sabahleyin partinin tüm araçları burada olduğu için Nalçacı trafiği de felç oluyormuş. Bize aktarılanlara göre küfürlerin bini bir para imiş. “Sabah sabah Konyalı bunu hak etmiyor” deniliyor. 

YAYLAPINAR ÖZBAYRAM SOKAK’IN RİCASI

 

foto-2-078.jpg

 

foto-3-042.jpg

 

Buyurun burası da Yaylapınar Süleymaniye Mahallesi, Özbayram Sokak. Tam da Toprak Su Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nün önü.

Çukurları ve bozuk yolu görüyorsunuz.

Mahallelinin ricası yağmur kar bastırmadan buradan asfaltlanması

………….

Biz de yöneticilerimize şimdiden teşekkür ederiz.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Ağaç ne kadar yüksek olursa olsun, yaprakları yine de yere düşer…

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Sedirler Caddesi’nde hız sınırını aşmadığımız zaman daha iyi ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR