Gyiad'ın Yeni Başkanı Yiğit Savcı Oldu

Gyiad'ın Yeni Başkanı Yiğit Savcı Oldu
Savcı:- "Bireyin, kurumların ve toplumun dönüşümüne katkı sağlayacak şekilde kadın, dijital ve sanat başlıkları altında çeşitli projeler geliştireceğiz"

İSTANBUL (AA) - Genç Yönetici ve İş Adamları Derneğinin (GYİAD) 16. dönem başkanı Yiğit Savcı oldu.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, derneğin 16. Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda, önceki dönemde başkan yardımcılığını üstlenen Savcı başkan seçildi. Savcı, görevi Serkan Sevim'den devraldı.

Savcı, genel kurulda yaptığı teşekkür konuşmasında yıllardır GYİAD'da birçok değişik görevin sorumluluğunu üstlendiğini ve başarılı projeler geliştirdiğini aktardı.

Bu dönemde sadece dünyanın, iş aleminin değil sivil toplum kuruluşlarının da hızla değiştiğini dile getiren Savcı, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Biz de bu doğrultuda yeni dönem mottomuzu 'dönüşüm' olarak belirledik. Bireyin, kurumların ve toplumun dönüşümüne katkı sağlayacak şekilde kadın, dijital ve sanat başlıkları altında çeşitli projeler geliştireceğiz, GYİAD Araştırmalar Enstitüsünü kurup bilimsel verilere dayalı çalışmalar yaparak kamuoyuyla paylaşacağız.

Yurt dışı açılımına da başlayarak ilk yurtdışı ofisimizi Londra’da açacağız. GYİAD’ı daha da ileri götürecek projelerle, yeni dünyanın dinamiklerine uygun biçimde lider ve etkin bir dernek olmaya devam edeceğiz."

Sevim ise görev yaptığı süre boyunca Türkiye'nin gündemini oluşturan söylemler ürettiklerini belirterek, "3 büyük konferans, 72 farklı organizasyon ve 742 medya haberi ile derneğin en başarılı dönemlerinden birini yaşadık. Şimdi de arkadan gelenlerin önünü açmak için bayrağı teslim etme günü." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.