Haberkudus.com'un Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Haberkudus.com'un Tanıtım Toplantısı Yapıldı
İSTANBUL (AA) - Filistin ve Kudüs'te yaşanan gelişmeleri Türkiye'nin gündemine taşımak amacıyla kurulan haberkudus.com internet sitesinin tanıtım toplantısı...

İSTANBUL (AA) - Filistin ve Kudüs'te yaşanan gelişmeleri Türkiye'nin gündemine taşımak amacıyla kurulan haberkudus.com internet sitesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Topkapı'daki bir otelde düzenlenen programa haberkudus.com Genel Müdürü Hüseyin İbrahimoğlu ile çalışanlar katıldı.

Toplantıda konuşan İbrahimoğlu, Kudüs'ün Türkiye için büyük önem arz ettiğini belirterek, "Türkiye ve Türk milleti her zaman Kudüs'ün ve Kudüs davasının yanında olmuş, yaşananları yakından takip etmiştir" dedi.

Haberkudus.com'un sadece Filistin ve Kudüs'le ilgili haberler yaptığını dile getiren İbrahimoğlu, işgal altındaki Kudüs ve Filistin meselesini tüm yönleriyle incelemeyi ve okuyucularına aktarmayı hedeflediklerini kaydetti.

İbrahimoğlu, sosyal medya ve internet sitesi üzerinden günlük haber bülteni ve bir dakikalık Kudüs gündemi yayınladıklarını anlatarak, Kudüs konusunda uzman çok sayıda araştırmacı ve gazetecinin yazılarının da yer aldığını söyledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.