Hacca Şehit Halisdemir İçin Gidecek

Hacca Şehit Halisdemir İçin Gidecek
Kilis'te din görevlisi İlyas Avcı, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit düşen Piyade Astsubay Halisdemir'in tüm Müslümanların kalbinde yer edindiğini belirterek, "Hac ibadetini, şehit Halisdemir için yerine getireceğim." dedi

Mehmet Rıfat Kazancıoğlu Mahallesi Sanayi Camisi imam hatibi İlyas Avcı, Diyanet İşleri Başkanlığınca bu yıl ilk kez hac görevi için Suudi Arabistan'a gönderileceğini söyledi.

"Hac ibadetini, ülkesi için gözünü kırpmadan canını ortaya koyup şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir için yerine getireceğim." ifadesini kullanan Avcı, 15 Temmuz şehitleri ve gazilerinin gösterdiği cesaret ile fedakarlığın karşılığının hiçbir şeyle ödenemeyeceğini belirtti.

Hacca gidebilmek için her namazında dua ettiğini anlatan Avcı, şunları kaydetti:

"Daha önce hacca gitmedim. Rabb'ime şükürler olsun, 4-5 gün önce haccımızın çıktığına dair haber geldi. Göreve 2002'de başladım, 14 yıl sonra hacca gideceğim. 15 Temmuz'da canlarını seve seve feda eden bütün şehitlerimizin yeri ayrıdır. Ama biri var ki Ömer Halisdemir kardeşimiz, şehadeti tüm Müslümanların kalbinde yer edinmiştir. Onların şehadeti olmasaydı belki hacca gidemezdik. Onun ve onlar gibi şehitlerimiz sayesinde Rabb'ime şükürler olsun, ülkemiz feraha ve huzura kavuştu. Şehitlerimizin hepsine dua ediyoruz.”

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.