Hacı Boydak hakkında tahliye kararı

Hacı Boydak hakkında tahliye kararı
Kayseri'deki FETÖ/PDY operasyonu kapsamında tutuklu bulunan Boydak Holding'in eski yönetim kurulu başkanı Boydak'ın, mahkemece tahliyesine karar verildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'deki Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonu kapsamında tutuklu bulunan Boydak Holding'in eski yönetim kurulu başkanı Hacı Boydak'ın, mahkemece tahliyesine karar verildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Ankara'daki Sincan Cezaevi'nde tutuklu bulunan Boydak'ın avukatları, Kayseri 2. Sulh Ceza Mahkemesine tahliye başvurusunda bulundu.

Talebi değerlendiren mahkeme, adli kontrol şartı ve yurt dışına çıkış yasağı getirdiği Boydak'ın tahliyesine karar verdi.

Öte yandan, Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı mahkemenin tahliye kararına itiraz etti.

FETÖ/PDY'ye finans desteği sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Boydak Holding'in o dönem yönetim kurulu başkanı olan Hacı Boydak ile yönetim kurulu üyesi Memduh Boydak 6 Mart'ta tutuklanmış, holding yöneticilerinden Erol Boydak ile Murat Bozdağ ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.