Hacı Boydak Tutuklandı

Hacı Boydak Tutuklandı
FETÖ/PDY soruşturması kapsamında dün adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve bugün yeniden gözaltına alınan eski Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, tutuklandı

KAYSERİ (AA) - FETÖ/PDY soruşturması kapsamında dün adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve bugün yeniden gözaltına alınan eski Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, tutuklandı.

"FETÖ üyesi oldukları ve örgüte finans sağladıkları" iddiasıyla Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı yöneticilerine yönelik operasyon kapsamında dün gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece sağlık durumu göz önüne alınarak adli kontrol şartıyla serbest bırakılan eski Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, savcılığın itirazı üzerine yeniden gözaltına alındı.


Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan Boydak, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye götürüldü.

Mahkemeye sevk edilen Boydak, tutuklandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.