Hafik Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Kurulu toplantısı

Hafik Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Kurulu toplantısı
Hafik Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2016 yılı 1. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı

SİVAS (AA) - Hafik Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2016 yılı 1. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Hafik Belediyesi düğün salonunda Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı başkanlığında gerçekleşen toplantıda Birliğin gelir ve giderleri ele alındı.

Kaymakam Özadalı, toplantıda yaptığı konuşmada, mevsim şartlarına bağlı olarak birlik çalışmalarının daha da hız kazandığını belirterek, muhtarların birlikle ilgili konularda yada herhangi bir konuda ilgili birimlerle irtibata geçmesi gerektiğini söyledi.

İlçe Jandarma Komutanı Adem Akgümüş ve Emniyet Amiri Vekili Ercan Orhan Aydın ise, telefonla yada köylerde gezerek, çeşitli şekillerde dolandırıcılık faaliyetleri yapılabildiğine dikkati çekerek, bu konularda dikkatli olunması ve olası durumlarda acilen güvenlik birimleriyle irtibata geçilmesi gerektiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından yapılan oylamada, Düzyayla Köyü Muhtarı Gani Şeker ve Çakmak Köyü Muhtarı Hasan Çakır, Hafik Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği üyeliğine seçildi.

Bu arada, Sivas Hafikliler Derneği, muhtarlara duvar saati hediye etti.

Toplantıya, İl Genel Meclis üyeleri Osman Budak, Hüsnü Erdoğan ve köy muhtarları katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.