HAFTANIN TAKIMI KONYASPOR

HAFTANIN TAKIMI KONYASPOR
Pusula Gazetesi Spor Yazarı Oktay Demiray ve Havzanspor Başkanı Fevzi Tezcan, Konyaspor’un oynadığı futbolla şu ana kadar ligde dikkat çeken takımların başında geldiğini söylediler.

Pusula Gazetesi Spor Yazarı Oktay Demiray ve Havzanspor Başkanı Fevzi Tezcan, Konyaspor’un oynadığı futbolla şu ana kadar ligde dikkat çeken takımların başında geldiğini söylediler. Demiray ve Tezcan, Başakşehir deplasmanında her iki takımın da Türkiye liginin üzerinde bir futbol oynayacağını dile getirdiler. Pusula Web TV’de yayınlanan Basın Tribünü’nün konukları Pusula Gazetesi Spor Yazarı Oktay Demiray ve Havzanspor Başkanı Fevzi Tezcan oldu.

manset-(2)-003.jpeg

Gençlerbirliği maçında Konyaspor’un elde ettiği galibiyetin, futbolcuların kalitesinden ve maçı hiç bırakmayışlarından kaynaklandığını dile getiren Pusula Gazetesi Spor Yazarı Oktay Demiray, “Güzel bir haftaya başlangıç yaptık. Galibiyetler yüzümüzü güldürmeye devam ediyor. Konyaspor 3-0 galibiyet elde etti, bu galibiyet geleceğe daha iyi bakabilmesi açısından Konyaspor’a ışık tutabilecek bir başarı. Maç boyunca maçı arzulayan, temposu hiç düşmeyen, 90. dakikada bile gol arayan bir Konyaspor vardı. Traore’nin sakatlığının eksikliğini, takım arkadaşları Gençlerbirliği maçında hissettirmedi. Oynadığı futbolla haftanın takımı Konyaspor oldu. Yeşil beyazlılar, topa sahip olmada, ceza sahasına, yapılan savunmada hemen her bölgede yüzdesi yüksek bir takımdı” dedi.

SEYİRCİSİZ MAÇLARA KARŞIYIM

Mustafa Reşit Akçay’ın maç öncesi söylediği çok güzel bir söz var ’Biz savunma hatalarını en aza indirgeyebilirsek bu maçtan puan alırız’ dedi. Fakat tam tersi savunma hatalarını en yükseğe çıkaran Konyaspor, Gençlerbirliği maçında 3-0 galibiyet yakaladı. Konyaspor Gençlerbirliği’ne her sene kaosla başlar ve oyuncu değişikliğiyle tırmanışa geçer fakat bitirmesi gereken yerin altında bitirir. Bu sene lige hazır sadece Galatasaray ve Konyaspor var. Kadro zenginliğimiz yeterse biz sürekli Konyaspor’un başarılarından bahsederiz. Verilen cezalarda artık oyuncularımızı etkileyemez, profesyonel futbolculara sahibiz. Böyle anlarda takımın yanında olamamak adına seyircisiz maçlara karşıyım’’

HEYECANI YÜKSEK ANLAR YAŞAYACAĞIZ

Hafta sonunda Başakşehir ile oynanacak karşılaşmanın ligin üzerinde bir oyuna sahne olacağını söyleyen Demiray, rakibin adım adım ilerleyerek önemli yerlere geldiğine dikkat çekti. Konyaspor’un da bu yolda olduğunu belirten Demiray, “Başakşehir proje takımı, sabrederek iyi yerlere gelmiş, iyi bir takım. Hafta sonu oynanacak karşılaşmada her dakikası izlenmeye değer bir maç izleyeceğiz. Başarılı iki takımın karşılaşmasına seyircinin akın edeceğini düşünüyorum. Heyecanı yüksek anlar yaşayacağız. Konyaspor’un sahip olduğu gücü elinden bırakmayacağını umuyorum” diye konuştu.

manset-(1)-004.jpeg

SEÇUKLU ÜNİVERSİTESİ’NDE BASKET VE FUTBOL SAHASI KULLANILMIYOR

Konyaspor’un gücünün üstüne çıktığını dile getiren Havzanspor Başkanı Fevzi Tezcan, yeşil-beyazlıların yeni branşlara yönelmesi gerektiğini belirtti. Tezcan, Konya gibi bir büyükşehirde farklı branşlarda başarılı takımların olabileceğine dikkat çekerek, “Gençlerbirliği maçında almış olduğumuz galibiyet bizi çok mutlu etti. Bu maçta daha farklı bir sistemle oynadık. Konyaspor performansının üzerine çıktı. Sahada, dersini çok iyi çalışmış bir Konyaspor vardı. Konyaspor tarihinin en büyük başarılarını bu dönem yaşıyor. Dün başlayan yoğun bir süreç içerisine girdik, birlik olmamız lazım. Keşke belediyelerin hepsi spor bir branşına sahip çıksa. Futbol ligindeki bütün takımlar belediye destekli. Bu destek diğer branşlara da yapılabilir. Selçuklu Üniversitesi’nde bulunan basket ve futbol sahası kullanılmıyor. Küçük bütçelerle projeler genişletilerek saha gençlerin kullanacağı bir alan haline getirilebilir. Üniversite öğrencilerinin de bu alana ihtiyacı var. Park haricinde zaman geçirilecek alan olarak kullanılabilir’’ şeklinde konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.