'Hainlerin Ardında Cıa Ve Pentagon Duruyorsa Sorun Var Demektir'

'Hainlerin Ardında Cıa Ve Pentagon Duruyorsa Sorun Var Demektir'
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Hainlerin ardında CIA ve Pentagon duruyorsa, çok ciddi bir sorun var demektir. ABD, 15 Temmuz'un içindeyse dostluk ilişkisi vahim düzeyde hasar görecektir." dedi

TBMM (AA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmada, yıllarca TSK’ya ahlak ve yasa dışı yollarla sızan ve sirayet eden FETÖ’cü alçakların, en sonunda Türk milletine silah doğrulttuğunu, mermi ve bomba yağdırdığını belirtti.

Asker kamuflajına bürünmüş Pensilvanyalı katillerin, Türkiye’yi ateşe vermek, vatana kast etmek, millete kıymak amacıyla Türk tarihinde çok nadir görülebilecek bir ihanet ve rezalete imza attığını belirten Bahçeli, şöyle konuştu:

"FETÖ’cü kalkışmaya karışan kim varsa, bu hain teşebbüse kim ortak olmuşsa ismi, unvanı, mevkisi ne olursa olsun Türk askeri değildir, asla da olamayacaktır. Türk askeri şereflidir, onur sahibidir; vatan ve millet sevgisinin bedelini de gerektiği zaman canıyla, kanıyla ödemektedir. Şerefsizden asker olmaz, olana da asker denmez. Buna rağmen, aklını kiraya vermiş, ruhunu Pensilvanya’daki efendisine devretmiş, sonra da dönüp suyunu içip ekmeğini yediği ülkeye namlu çevirmiş bir onursuz ve omurgasıza Türk askeri demek vebaldir, günahtır, bühtandır."

Bahçeli, hain ve hasmane emellerin yıllarca din kisvesi altında ürediğine, himmet ve hidayet adıyla kuytu köşelerde gizlendiğine, güçlenip ortaya çıkmak için uygun zaman ve zemini kolladığına işaret etti.

"FETÖ terör örgütü düşmanın ta kendisidir"
Devlet Bahçeli, farklı dönemlerde nice darbe ve ihtilal denemeleri olduğunu, ancak hiçbirinin 15 Temmuz musibeti kadar bu milleti sarsmadığını belirterek, "15 Temmuz bir işgal teşebbüsüdür ve bunun tarafları 1919’lu yıllardaki emperyalist komplonun uyuyan hücrelerinden başkası değildir. FETÖ terör örgütü düşmanın ta kendisidir, din ve iman muhalifidir." dedi.

"Mazlumların onurları çiğnenmemelidir"
MHP Genel Başkanı Bahçeli, OHAL'in, Gazi Meclisin iradesini askıya alma, yok sayma şeklinde yorumlanmaması gerektiğini belirterek, "FETÖ terör örgütünün ve bunun yanında duran her türlü zararlı ve hıyanet oluşumların tamamıyla temizliği için OHAL bir yöntem, bir vasıtadır." değerlendirmesinde bulundu.

Bahçeli, şu değerlendirmelerde bulundu:

"FETÖ terör örgütüyle OHAL kapsamında etkin ve çok boyutlu mücadele ederken dikkat edilmesi ve altı özenle çizilmesi gereken hususlar vardır. Askeri ve sivil bürokraside toplu görevden almalar yapılırken, kesinlikle sağlam delil ve belgelere dayanmak esas olmalıdır. Bu yapılıyorken, masumların hakkını gasp etmek, suçsuz, günahsız insanımızı mağdur etmek en az terör örgütünün zalimliği kadar tehlikelidir. Aldığımız yoğun şikayet ve eleştiriler, vatanını ve milletini canından aziz bilen kardeşlerimizin de FETÖ terör örgütüyle aynı kategoride ele alındığı yönündedir. Bu doğru ve hakkaniyetli görülemeyecektir. 15 Temmuz ihaneti zaten yeterince korku yaratmıştır. Hükümetten beklentim, FETÖ terör örgütünün kökünü kuruturken, suçluyla suçsuzu birbirine karıştırmamasıdır."

"İddialar doğruysa dostluk ilişkisi hasar görecektir"
Darbe sürecinin arkasında CIA’nın olduğu iddialarının yoğunlaştığına dikkati çeken Bahçeli, şunları kaydetti:

"ISAF Komutanı bir ABD’li generalin FETÖ darbe girişimini hazırlayan ve yönetenler arasında bulunduğu dillendirilmektedir. Bu ABD’linin 15 Temmuz öncesinde, Türkiye’ye 2 defa gizlice geldiği, Erzurum ve Adana İncirlik Üssü’nde sır dolu görüşmeler yaptığı konuşulmaktadır. Şayet bu iddialar doğruysa, yani hainlerin ardında CIA ve Pentagon duruyorsa, karşımızda çok ciddi bir sorun var demektir ve ABD bunun altından kalkamayacaktır. ABD, 15 Temmuz’un içindeyse ve İncirlik üzerinden devreye girmiş ise bunun doğal sonucu olarak iki ülke arasındaki dostluk ve müttefiklik ilişkisi vahim düzeyde hasar görecektir. Bu demektir ki ABD ve küresel güç merkezleri Türkiye’yi iç savaşa sürüklemeyi planlamaktadır."

"Haçlı operasyonu hala işbaşında"
Kudüs’ün kapısına dayanan Haçlı operasyonunun hala iş başında, hala görevde olduğunu belirten Bahçeli, sözlerini şöyle südürdü:

"Fethullahçı Terör Örgütü bunların Türkiye’ye tutunmuş ortakçılarıdır. 12 Eylül’de 'Bizim çocuklar kazandı' diyorlardı. Çok şükür, 15 Temmuz’da onların gayrimeşru çocukları kaybetti, bu kez Türk milleti kazandı, Türkiye ayaklandı, ayıklandı ve yeni bir tarih yazdı. Tankların önüne milli irade dikildi, teröristlere Osmanlı şamarını korkusuzca indirdi. 15 Temmuz’da millet kenetlendi, birleşti, oyunu gördü ve oyuncuların maskesini düşürdü. Bu birlik ruhunun devamı mutlaka korunmalıdır. Türk milleti hainlerden büyüktür. Demokrasi darbeden büyüktür. İster FETÖ, ister kanlı iş birlikçisi PKK/PYD, isterse aynı karanlık yolun yolcusu IŞİD olsun, Türkiye’yi geçemeyecekler, Türk milletini yenemeyeceklerdir."

Bahçeli, Türkiye'nin zalimlere yem olamayacak kadar kudretli olduğunu vurgulayarak, "Cumhurbaşkanı artık derleyici, dengeliyici, toparlayıcı olsun ve birleştirici mesajlarla üstlendiği görevi yerine getirsin. Başbakan ve hükümeti de ayrım gözetmeksizin herkesi kucaklasın ve unutmasınlar ki hainlere karşı aynı siperdeyiz, aynı gemideyiz, aynı çizgideyiz." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.