Hakan Şükür'ün Babası Adliyeye Sevkedildi

Hakan Şükür'ün Babası Adliyeye Sevkedildi
Sakarya'da FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski milletvekili Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür, adliyeye çıkarıldı

SAKARYA (AA) - Sakarya'da FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski milletvekili Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür, adliyeye çıkarıldı.


Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında, 2 gün önce hakkında resen yakalama kararı çıkartılan ve dün Adapazarı ilçesinde gözaltına alınan eski milletvekili Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür'ün emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen Şükür, adliyeye getirildi.

Sakarya Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür'ün taşınmazlarına, kara ulaşım araçlarına, banka veya diğer mali kurumlardaki hesaplarına, gerçek veya tüzel kişiler nezdindeki her türlü hak ve alacaklarına, uhdelerinde bulunan kıymetli evraklara, şirketlerdeki ortaklık paylarına, kiralık kasa mevcutlarına ve diğer mal varlığı değerlerine el konulmasına karar vermişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.