Hakkari'de Bir Askerin Şehit Olduğu Saldırı

Hakkari'de Bir Askerin Şehit Olduğu Saldırı
Genelkurmay Başkanlığınca, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bir askerin şehit olduğu terör saldırısında 4 askerin de yaralandığı bildirildi

ANKARA (AA)- Genelkurmay Başkanlığınca, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde dün akşam bir askerin şehit olduğu terörist saldırıda 4 askerin de yaralandığı bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada dün 21.15 sularında Hakkari ili Çukurca ilçesi Geriktepe Üs Bölgesi'ne, bölücü terör örgütü mensupları tarafından düzenlenen silahlı saldırı sonucu bir askerin şehit olduğu, dört askerin ise hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz." ifadeleri yer aldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.