Hakkari'deki Terör Saldırısı

Hakkari'deki Terör Saldırısı
Saldırıda şehit düşen Jandarma Astsubay Başçavuş Gökhan Altınalana'nın Niğde'deki baba ocağında yas var

NİĞDE (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Astsubay Başçavuş Gökhan Altınalana'nın Niğde'deki baba ocağında hüzün var.

Acı haber üzerine Malatya'ya giden şehidin ailesi, askeri helikopterle İl Jandarma Komutanlığına getirildi.

Baba Mehmet ve anne Şerife Altınalana, Özbelde Mahallesi'nde Türk bayrağı ile donatılan evlerini görünce gözyaşlarını tutamadı. Malatya'da ikamet eden şehidin eşi Eriç, 1,5 yaşındaki oğlu Bora ve 5 yaşındaki Evla Altınalana da Niğde'ye geldi.

Burada, baba Altınalana, taziyeleri kabul etti. Taziye için gelen şehidin akrabaları ve komşuları da gözyaşı dökerek, ağıt yaktı.

Yaklaşık 15 yıldır görevli şehit Gökhan Altınalana'nın (33) iki kardeş oldukları, ağabeyi Serkan Altınalana'nın da yüzbaşı rütbesiyle Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yaptığı öğrenildi.

Yüksekova ilçesi İkiyaka Dağları bölgesinde yürütülen "Şehit Tank Yarbay İhsan Ejdar Operasyonu" esnasında dün, Düztepe mevkisinde helikopterden malzeme indirilirken teröristlerin açtığı ateş sonucu yaralanan Jandarma Astsubay Başçavuş Gökhan Altınalana, Hakkari Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen şehit olmuştu.

Şehidin cenazesi, Altunhisar ilçesi Hasandağı Ulukışla köyü mezarlığına defnedilecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.