Hakkı Alkan, Togg'un "İtalya Sicilya adasındaki!" fabrikasını gezdi! Sosyal medya yıkıldı!

Hakkı Alkan, Togg'un "İtalya Sicilya adasındaki!" fabrikasını gezdi! Sosyal medya yıkıldı!
Tekonoloji ve otomotiv uzmanı Hakkı Alkan, Togg'un İtalya'da üretildiğini söyleyecek kadar şirazeden çıkan muhalif kesimi fena tiye aldı

Teknoloji ve otomotiv uzmanı ShiftDelete.Net'in kurucusu Hakkı Alkan'ın Gemlik'teki Togg fabrikasını ziyaret etmesi gündem oldu.

Hakkı Alkan'ın vidoyu sosyal medya hesabından, "İtalya'da heyecan dorukta" diyerek paylaşarak gerici, kalkınma ve Türkiye düşmanı malum kesimlerle dalgasını geçti.

f4sejymxwaaua-0.jpeg

"GURUR DUYDUM"

Fabrikaya giden ShiftDelete.Net'in kurucusu Hakkı Alkan, kısa bir videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak "Togg'un fabrikası inanılmaz çalışıyor. Robotlar, insanlar hepsi şu an yoğun bir şekilde çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Hakkı Alkan gördükleri karşısında gurur duyduğunu söyledi.

ZAFER ŞAHİN: "SİCİLYA ADASI..."

Gazeteci Zafer Şahin, Hakkı Alkan'ın paylaşımına kayıtsız kalmadı ve "Hakkı Alkan, TOGG’un İtalya’nın Sicilya adasının en gizli noktasındaki üretim merkezine girmiş. Çok merak edilen üretim bandını bile çekmiş… İstemezük tayfası ikna olur mu? Tabii ki hayır. Ama güzel iş olmuş…" ifadelerini kullandı.

Zafer Şahin, malum kesimlerin anlama kapasitelerini dikkate alarak paylaşımının en altına "Not: Hakkı Alkan, Gemlik’ten TOGG Fabrikasında yaptı bu çekimleri.." notunu düşmeyi de ihmal etmedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.