HALK ETLİEKMEK’TEN BEĞEN-PAYLAŞ-KAZAN KAMPANYASI

HALK ETLİEKMEK’TEN BEĞEN-PAYLAŞ-KAZAN KAMPANYASI
Konya’nın önde gelen lokantalarından olan ve Recai’si ile büyük beğeni toplayan Halk Etliekmek sosyal medya üzerinden cazip kampanyalar düzenliyor.

Emine Şeyma Yıldız

Sosyal medya üzerinden düzenlenecek kampanyalar kapsamında Facebook’ta “Küçüker Halk Etliekmek Konya” sayfasını beğenip paylaşan kişiler arasında çekiliş yapılacak ve kazanan şanslı 20 kişiye Recai ikram edilecek. Instagram’da Halk Etliekmek’i takip ederek mekân ve Recai ile ilgili etiket yapıp sayfasında paylaşan kişiler içerisinde çekiliş yapılacak ve 20 kişiye Etliekmek ikram edilecek. Twitter’de Halk Etliekmek’i takip ederek, mekân ile ilgili tweet atan kişiler arasında yapılacak çekiliş sonrasında 20 kişiye Konya Böreği ikram edilecek. Halk Etli Ekmek’e gidip yemek yerken check-in yapan herkese sütlaç ikram edilecek. Kampanyalarla ilgili açıklama yapan Halk Etliekmek’in ortaklarından Oktay Küçüker, “Kampanyayı düzenlememizin amacı sosyal medyadaki sayfalarımızda beğeni sayımızı artırmak ve insanlarımızı bize özgü lezzet olan Recai ile tanıştırmak. Kampanyamızın süresi 1 aydır. 29 Eylül 2015’te sona erecektir. Çekişimiz 30 Eylül’de yapılacak ve 1 Ekim’de Halk Etliekmek’te ödül törenimiz olacaktır” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.