Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru
KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Halkapınar ilçesinde vatandaşlardan yaklaşan halk oylamasında "evet" oyu vermeleri yönünde...

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Halkapınar ilçesinde vatandaşlardan yaklaşan halk oylamasında "evet" oyu vermeleri yönünde destek istedi.

Halkapınar Cihangir Tok Meydanı'nda vatandaşlara hitap eden Başkan Akyürek, ilçede büyükşehir belediyesi tarafından yapılan yatırımları anlattı.

Milletin göğsünü darbecilere siper ederek ülkelerini koruduğunu ifade eden Akyürek, "Milletimiz, memleketimizin geleceğini tehdit eden bir darbeyi durdurdu. Bundan dolayı Türkiye düşmanları büyük bir üzüntüye girdi. 15 Temmuz'da halkımız kendi iradesini kan dökülmemesi için ortaya koydu. Asıl kahramanlık budur. Konya ve Halkapınar'da bu onurlu duruşu sergileyen hemşehrilerime teşekkür ederim. Allah bir daha böyle günler göstermesin." şeklinde konuştu.

16 Nisanın da 15 Temmuz'un farklı bir yansıması olacağına dikkat çeken Akyürek, şunları kaydetti:

''Türkiye düşmanlarının, terör örgütlerinin heveslerini kursaklarında bırakmaya var mısınız? Bütün çalışmalar lider ülke hedefi için. Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçelerde başladığımız yatırımlara devam ediyoruz. Hedefe doğru yürümemiz ve vakit kaybetmememiz gerekiyor. Bundan sonra birçok yatırımla yolumuza devam edeceğiz. Hep birlikte çalışacağız ve Türkiyeyi hak ettiği lider ülke konumuna hep birlikte çıkaracağız."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.