Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru
NEVŞEHİR (AA) - İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) Nevşehir İnsani Yardım Derneği tarafından halk oylamasına yönelik basın açıklaması yapıldı.Gülbahçe...

NEVŞEHİR (AA) - İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) Nevşehir İnsani Yardım Derneği tarafından halk oylamasına yönelik basın açıklaması yapıldı.

Gülbahçe önünde bir araya gelen dernek yönetimi ve gönüllüler adına İHH Nevşehir Arama Kurtarma Birim Koordinatörü Hüseyin Çakır açıklama yaptı.

Türkiye'nin, gelecek nesillere daha sağlam temellere oturmuş bir ülke olarak teslim edebilmesini temenni ettiklerini belirten Çakır, bunun milli bir görev olduğunu vurguladı.

Çakır, "Tek vatanda, tek bayrak altında, ezanların dinmediği bir Türkiye'de millet olarak mutlu bir şekilde yaşamak istiyoruz. Gelecek nesillere bu ülkenin sağlam bir şekilde teslim edilmesinin milli bir görev olduğunu düşünüyoruz. Bugün, tam bağımsızlığımızın önünü açacak bir fırsat millet olarak bizlere sunuluyor." diye konuştu.

Çakır, 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylamasının Türkiye'nin daha hızlı büyüyen bir ülke konumuna ulaşması için önemli bir dönemeç olduğunu söyledi.

Çakır, "Ülkemizin, Çanakkale’de yedi düvele karşı verdiği mücadelenin çok daha fazlasını bugün de yaptığını görmemek için kör, duymamak için sağır, anlamamak için kalplerin mühürlü olması gerek. Bu kritik süreçte milletimizin lehine olduğuna inandığımız 'Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi'ne destek vermek amacıyla, ülkemizi kalıcı istikrara kavuşturacağına inandığımız için 'evet' diyoruz." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.