Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru
AK Parti Ankara Milletvekili Alparslan:- "Reformlar arttı, hizmetler arttı ve bu pek çok dünya ülkesini rahatsız etti. AK Parti döneminde pek çok teşebbüs oldu"- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek:- "Silahımızı, tankımızı, uçağımızı, helikopterleri

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, "Reformlar arttı, hizmetler arttı ve bu pek çok dünya ülkesini rahatsız etti. AK Parti döneminde pek çok teşebbüs oldu." dedi.

Milletvekili Alparslan, partisinin Evren ilçesinde düzenlediği referandum mitinginde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye Cumhuriyetinin daha da büyüdüğünü ve güçlendiğini söyledi.

"Reformlar arttı, hizmetler arttı ve bu pek çok dünya ülkesini rahatsız etti. AK Parti döneminde pek çok teşebbüs oldu." diyen Alparslan, "Cumhuriyet mitinglerini, gezi olaylarını, pek çok kaos planlarını el ele omuz omuza vererek aştık ve bugünlere geldik. Milletimiz hep devletimize destek çıktı." diye konuştu.

- Avrupa rahatsız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de ilçeye 29 Milyon lira yatırım yapıldığını belirterek, nüfus oranına bakıldığında Evren'in, en fazla yatırım yapılan ilçe olduğunu kaydetti.

AK Parti hükümeti döneminde ülkede birçok yatırım ve hizmet yapıldığına işaret eden Gökçek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Eskiden bir Kırıkkale silahımız bir de tabancamız vardı, şimdi silahımızı, tankımızı, uçağımızı, helikopterlerimizi, füzelerimizi yapıyoruz. Nereden nereye geldik. Onun için Avrupa bizi çekemiyor.

Hollandası, Almanyası, İngilteresi, Fransası bizi sevmiyor. Televizyonlarında hayır propagandaları yapıyorlar biz onlara karışıyor muyuz? Onlar bunu yapıyorsa bizi çekemiyorlar. Havaalanı yaparsan, onların gelirini alırsan tahammül edemiyorlar."

Konuşmaların ardından ilçeye yeni yapılan, "15 Temmuz Şehitleri Sosyal ve Kültürel Yaşam Merkezi"nin açılışı yapıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.