Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek:- "Hatırlayın Süleyman Demirel’i, 'Türkiye 70 sente muhtaç.' diyordu. Hatırlayın Ecevit’i, 'Emekli maaşlarını ödeyemiyoruz.' dedi. Recep Tayyip Erdoğan, sadece Afrika ülkelerinde ve Asya’daki ihtiyaç sahibi devlet

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Hatırlayın Süleyman Demirel’i, 'Türkiye 70 sente muhtaç.' diyordu. Hatırlayın Ecevit’i, 'Emekli maaşlarını ödeyemiyoruz.' dedi. Recep Tayyip Erdoğan, sadece Afrika ülkelerinde ve Asya’daki ihtiyaç sahibi devletlere senede 5 milyar dolar yardım ediyor. İşte bu devlet nereden nereye geldi." dedi.

Başkan Gökçek, Şereflikoçhisar ilçesi Tuzgölü Meydanı'nda yaptığı konuşmada, belediye olarak ilçeye 123 milyon lira tutarında yatırım yaptıklarını, köylerde 46 kilometre tarım yolu açtıklarını, 48 bin metrekare kaldırım döşediklerini kaydetti.

Halk oylaması sürecinde tüm terör örgütlerinin 'hayır' dediğini ifade eden Gökçek, şunları kaydetti:

"Her 'hayır' verene hain denmez. Böyle bir şeye hakkımız yok ama ne kadar hain varsa ne kadar terörist varsa 'hayır' diyor. FETÖ bombaları atarken, mermileri helikopterden atarken, aşağıdaki ölecek kalacak olan insanlar bir dine mi mensuptu? TBMM bütün partilerin milletvekilleri toplanmıştı atmadılar mı meclisin üzerine bomba? Bunlar 'hayır' diyorsa, vatansever milliyetçi kardeşlerime sesleniyorum. Sağduyulu CHP’li kardeşlerime sesleniyorum, nasıl eliniz 'hayır' vermeye gidecek? Bunların deresine niye su akıtıyorsunuz?"

"AK Parti iktidarda olmasaydı, istikrar olmasaydı bu paralar nereden bulunacaktı?" diyen Gökçek, "Hatırlayın Süleyman Demirel’i, ne diyordu; 'Türkiye 70 sente muhtaç.' diyordu. Hatırlayın Ecevit’i, 'Emekli maaşlarını ödeyemiyoruz.' dedi o dönemde. Recep Tayyip Erdoğan, sadece Afrika ülkelerinde ve ayrıca Asya’daki ihtiyaç sahibi devletlere senede 5 milyar dolar yardım ediyor. İşte bu devlet nereden nereye geldi." diye konuştu.

İlçede yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren Gökçek, "Şereflikoçhisar’a 31 bin adet çiçek, 1 Milyon 404 bin 211 çalı koruma, 6 bin 754 ağaç dikmişiz. Tarım ve hayvancılık alanında 1 milyon liralık yatırım yapıldı. 5 bin 80 aileye 5 bin 80 ton yakacak kömür, çocuklarımız için 2 bin 480 aileye kırtasiye, kaban yardımları yapmışız." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.