Halk Oyunları İçin 20 Ayda 93 Kilo Verdi

Halk Oyunları İçin 20 Ayda 93 Kilo Verdi
Antalya'da yaşayan Kaan Bulkurcu, ortaokul yıllarının ardından hızla kilo almaya başlayarak 183 kiloya ulaştı.Özel bir okulda halk oyunları...

Antalya'da yaşayan Kaan Bulkurcu, ortaokul yıllarının ardından hızla kilo almaya başlayarak 183 kiloya ulaştı.

Özel bir okulda halk oyunları öğretmenliği yapan Bulkurcu, bir süre sonra mesleğini yapmakta zorlanmaya başladı. Aşırı kiloları nedeniyle merdiven çıkamaz ve yürüyemez hale gelen, uyku apnesi, diyabet, ülser ile nefes darlığı gibi sağlık sorunları yaşamaya başlayan Bulkurcu, derslerde de istediği performansı gösteremeyince zayıflamaya karar verdi.

Midesi çay bardağı kadar küçültüldü
Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde gerçekleştirilen "tüp mide" ameliyatı ile Bulkurcu'nun midesi çay bardağı kadar küçültüldü. Ameliyatın ardından hızla kilo vermeye başlayan Bulkurcu, 20 ayda 183 kilodan 90 kiloya düştü.

Bulkurcu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisini yıllar sonra görenlerin tanımakta zorluk çektiğini söyledi.

Aşırı kiloları nedeniyle mesleğini yapmakta zorlandığını dile getiren Bulkurcu, "Halk oyunları öğretmeni olduğumu duyanlar çok şaşırmış şekilde bakıyordu. Ders verdiğim çocuklar ve aileleri yadırgıyordu. Artık her figürü rahatlıkla yapıyorum. Çok mutluyum. Hayata adeta yeniden başladım. Enerjim hiç tükenmiyor." diye konuştu.

5 kilo daha zayıflamak istiyor
Bulkurcu, zayıflamadan önce insanların kendisine şaşkınlıkla baktığını anlatarak, "Üzerime giyecek kıyafet bulmakta zorlanıyordum. Ya çok pahalı markalarda büyük beden giysi bulabiliyordum ya da özel dikim yaptırıyordum. Şimdi istediğim yerden rahatlıkla giyinebiliyorum. Önce bir öğünde en az bir ekmek yiyordum, şimdi 20 aydır karbonhidrat hiç tüketmiyorum." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.