Halkapınar'da İlköğretim Haftası Kutlandı

Halkapınar'da İlköğretim Haftası Kutlandı
Halkapınar'da İlköğretim Haftası kutlama programı düzenlendi.Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kutlama programında...

Halkapınar'da İlköğretim Haftası kutlama programı düzenlendi.

Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kutlama programında açılış konuşmasını Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Ali Soyer yaptı.

Okul öğrenci ve öğretmenlerinin hazırlayıp sunduğu şiir, şarkı ve dans gösterileri ile devam eden programın ardından 4. sınıf öğrencileri, birinci sınıf ve ana sınıfı öğrencilerine 'okulumuza hoş geldiniz çiçeği' verdi.

Kutlama programından sonra, Halkapınar Toplum Sağlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin ortaklaşa düzenlediği  'Kahvaltımı Yaptım Meyvem Çantamda' ve 'Balon ve Uçurtma' etkinlikleri, kapsamında öğrenciler balon ve uçurtmalarla gökyüzünü süslediler.

Programa Halkapınar Kaymakamı Mehmet Kocabey, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Mustafa Er, Belediye Başkanı Fahri Vardar, Milli Eğitim Müdürü Abidin Ünal, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.