Halkbank'ın İtalyan antrenörü Bernardi:

Halkbank'ın İtalyan antrenörü Bernardi:
"DHL Modena karşısında alınan galibiyette emeği geçen herkese teşekkür ederim"

ANKARA (AA) - Halkbank Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Lorenzo Bernardi, DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında, DHL Modena karşısında aldıkları galibiyetin, önemli bir başarı olduğunu kaydetti.

İtalyan antrenör, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, 3-0'lık galibiyeti değerlendirerek, "Yönetimimiz başta olmak üzere, DHL Modena karşısında alınan galibiyette emeği geçen herkese teşekkür ederim. Halkbank Spor Kulübü Yönetimi, teknik heyet ve kulüp çalışanları bu galibiyetin mimarları arasında yer alıyor" ifadelerini kullandı.

Halkbank’ın kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip olduğuna dikkati çeken Bernardi, şunları kaydetti:

"Sahada terinin son damlasına kadar mücadele veren, konsantrasyonunu bir an bile düşürmeyen oyuncularımı kutluyor, onlara teşekkür ediyorum. TVF Başkent Salonu'nu dolduran taraftarlara da teşekkür borçluyuz. Spor, özellikle de voleybol, dolu tribünler önünde çok güzel oluyor. Maç boyunca desteğini esirgemeyen, salonda müthiş bir atmosfer yaratan Ankaralı sporseverlerin de bu zaferde emeği büyük. Onlara şükranlarımı sunuyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.