Emre Tanrıver

Emre Tanrıver

Hamsi Sezonu Açıldı

Hamsi Sezonu Açıldı

Mersin İdmanyurdu maçında ideal 11’ine kavuşan Torku Konyaspor, Trabzonspor karşısına Sissoko’nun sakatlığı nedeniyle bu kadrodan 1 değişiklikle başladı. Bajic’in yerine Vedat’ı beklerdim açıkçası ama Aykut hoca takımın boy ortalamasını yükseltmeyi amaçlamış olacak ki çok sayıda uzun top atıldı ileri uca.

 

Orta sahada Ali Çamdalı ve Holmen ikilisi hücumda ve savunmada dönen topları adeta süpürdü ilk yarıda. Traore top ayağındayken biraz daha etkili olabilseydi rahatlıkla gol bulabilirdi Konyaspor. Savunmanın az adamla yakalandığı anlar oldu çünkü.

 

Süper Lig’in “en süper” orta sahası Mbia’nın yokluğu orta sahada Bordo Mavililer’i zorladı. Okay ve Medjani ikilisi Holmen-Çamdalı kadar varlık gösteremedi. Bir iki kez Marin ve Yusuf Erdoğan ile kanatlardan etkili gelen Trabzonspor’un bir topunu Ömer Ali’nin çizgiden çıkarması maçın kader anıydı belki de. Şans Konyaspor’dan yanaydı.

 

SÜLEYMAN, “ABAYI” YAKMIŞ GALİBA

 

2. yarıya hakem Süleyman Abay iki takımdan da hızlı başladı. Önce Konyaspor ceza sahasının hemen önünde Ali Çamdalı ve N’doye mücadelesine çok komik bir faul çaldı, direkten dönen toptan 1 dakika sonra da Rangelov’un ceza sahası dışındaki pozisyonuna penaltı verdi. Yanlış karar ev sahibi ekibi ve taraftarını ateşleyince maç da alev almaya başladı birden. Baskılı oynayıp şuursuzca saldıran Trabzonspor’un golü bulması çok da uzun sürmedi. Vukovic ve Ali Turan ikilisinin büyük hatası var golde. Golden sonra baskısını daha da artıran Trabzonspor karşısında savunma S.O.S vermeye başladı Konyaspor’da. Ceza sahasına kesilen her top tehlike yarattı. Holmen ve Çamdalı ikilisi de yetersiz kaldılar. Tam bu dakikalarda Bajic-Uğur değişikliği orta saha direncini artırmak adına çok yerinde bir hamle oldu.

 

ADI BİLE GÜZEL: “ABDOU RAZACK TRAORE”

 

Çok erken risk almaya başlayan Trabzonspor savunmasında açıklar verdi doğal olarak. Bu pozisyonlardan birinde adı güzel kendi güzel Abdou Razack Traore cezayı kesti Trabzon’a. Eee atamayana atarlar.

 

Konyaspor 4 maçtır kaybetmiyor, bu sezon deplasmanda hiç kaybetmedi. Haftalar önce “7-8. haftadan sonra gerçek Konyaspor’u göreceğiz” demişti Aykut Kocaman. Ben gördüm, siz de gördünüz mü? Şu adamın işine karışmayın Allah aşkına. Milli maç arası bu tempoyu kesmez de böyle devam eder inşallah. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Emre Tanrıver Arşivi
SON YAZILAR