Hançerli, Tecrübelerini Aktardı

Hançerli, Tecrübelerini Aktardı
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü öğrencilerine yönelik, mesleki bilgiler ve Karatay’da yapmış olduğu çalışmalarla ilgili seminer verdi.

Selçuk Üniversitesi Halil Cin Konferans Salonunda gerçekleşen seminere İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Osman Nuri Çelik hazır bulundu.

 

Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Osman Nuri Çelik’in teşekkür konuşmasının ardından Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli söz aldı. Kendisinin de İnşaat Mühendisi olduğunu ve bundan gurur duyduğunu ifade eden Hançerli, inşaat mühendisliği mesleğinin önemine değindi. Öğrencilere hitaben bu onurlu mesleğe adım attıklarını ve sonunda da hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Hançerli, inşaat mühendisliğinin hata kabul etmediğini vurguladı. Öğrencilere tecrübelerini aktaran Hançerli, bu bölüme başlamakla birlikte okul bitirmeyi beklemeden şimdiden plan yapmaları gerektiğini söyledi. İnşaat mühendisliği mesleğinin revaçta bir meslek olduğunu kaydeden Hançerli, mesleki açıdan diğer bölümleri de peşinde sürükleyen bir meslek olduğunu dile getirdi. Belediyelerin özellikle fiziki çalışmaları daha ön plana çıkaran yerler olduğunu ifade eden Başkan Mehmet Hançerli, inşaat mühendisliği mesleğinin avantajını belediye başkanlığı süresince yaşadığını belirtti.

 

Soru cevap şeklinde geçen seminerde son olarak iyi bir teknik elemanın Karatay’ın, Konya’nın ve Türkiye’nin imarına devamlı katkıda bulunacağını da sözlerine ekleyen Hançerli, "Diplomayı almadan işin pratiğini yapmalısınız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.