Hande Yener Katıldığı Düğünden Etkilendi!!

Hande Yener Katıldığı Düğünden Etkilendi!!
Ünlü şarkıcı Hande Yener, önceki gece sevgilisi Ozan Öğüt ile bir arkadaşlarının düğün törenine katıldı. Çıkışta magazincilerin evlilik sorularına bakın ne yanıt verdi.

Ünlü pop sanatçısı Hande Yener bir arkadaşlarının düğününe sevgili Ozan Öğüt ile katıldı. Düğün çıkışında “Çok güzel bir düğündü. Benim de evlenesim geldi” diyen şarkıcı şaşırttı. Yener, gazetecilerin “Evliliği düşünüyor musunuz?” sorusuna manidar bir yanıt verdi: “Evlilik hep aklımda, bu düğünden sonra masaya yatıracağız...” 

“EVLENESiM GELDi” 

Hande Yener, Cengiz Kurtoğlu ve Berksan, önceki akşam Günay’da bir dostlarının düğününe katıldı. Çıkışta Yener, “Çok güzel bir düğündü. Benim de evlenesim geldi” dedi. Şarkıcı, gazetecilerin “Evliliği gerçekten düşünüyor musunuz? sorusuna “Evlilik her zaman aklımda, bu düğünden sonra da masaya yatıracağız” diye esprili bir yanıt verdi. Düğüne yeşil bir elbiseyle katılan Yener’i yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu sevgilisi Ozan Öğüt de yalnız bırakmadı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.