"Hanım Köylü"yü vatandaşlarla izlediler

"Hanım Köylü"yü vatandaşlarla izlediler
Marmaris'te çekimleri devam eden "Hanım Köylü" dizisinin yönetmeni ve oyuncuları, ilk bölümü kurulan dev ekranda vatandaşlarla izledi

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Marmaris ilçesinde çekilen "Hanım Köylü" dizisinin ilk bölümünü, oyuncular ve vatandaşlar birlikte seyretti.
Özel bir televizyon kanalında yayınlanan dizinin ilk bölümü için İçmeler Mahallesi'ndeki bir otelde dev ekran kuruldu. Yönetmen ve oyuncular, dizinin ilk bölümünü vatandaşlarla dev ekranda izledi.
Başrol oyuncularından Gülsim Ali, diziyi izlerken gözyaşlarını tutamadı.
Yönetmen Mustafa Şevki Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Marmaris halkının kendilerini çok sıcak karşıladığını söyledi.
Dizi ekibiyle güzel bir iş çıkartacaklarını belirten Doğan, "Dünyanın bu güzel cennet mekanının değerinin ne olduğunu göstermek istiyoruz." dedi.
Oyunculardan Ali İpin de kendisini Muğlalı olarak gördüğünü dile getirdi. "Muğlalı değilim ama beni buralı sanıyorlar" diyen İpin "Ben de hanım köylüyüm." ifadesini kullandı. Gülsim Ali ise Marmaris halkının kendilerini çekimlerde bağrına bastığını dile getirdi. Marmaris'in doğasının harika olduğunu anlatan Ali, bu turistik ilçeyi çok sevdiğini kaydetti. Yusuf Çim de Marmaris'in çok eğlenceli bir yer olduğunu bildirdi.
Ekip olarak inanılmaz bir enerji yakaladıklarını vurgulayan Çim, "Halkın bizimle bu heyecanı yaşaması çok güzel. İnanılmaz keyifli bir iş yapıyoruz. Çok heyecanlıyım. Ben de ilk bölümü burada izleyeceğim." şeklinde konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.