Harita Mühendisleri iftarda buluştu

Harita Mühendisleri iftarda buluştu
Harita Mühendisleri iftarda buluştu

Harita Kadastro şubesi tarafından Öncü Sosyal Tesislerinde iftar programı düzenlendi. Programa Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcısı Furkan Kuşdemir, Makine Mühendisleri Odası Şube Başkanı Ömer Erdoğan Duransoy, Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr Ferruh Yıldız, STK temsilcileri, haritacılar ile çok sayıda davetli katıldı.

İftar sonrası açıklama yapan Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı Dr. Fatih İşcan “  son yıllarda diğer ülkelere nazaran ülkemiz daha hızlı büyümüş ve hemen hemen her sektörde önemli gelişmeler yaşamıştır. Ülkemizin değişim ve gelişmesinde en büyük payı mühendislik sektörüne ait olduğu bir gerçektir. Tüm yatırım ve mühendislik hizmetlerinin altyapısını oluşturan harita sektörü de ülkemizin kalkınmasında önemli bir role sahip olmuş , ulusal ve uluslararası birçok projeye imza atmıştır. Rahmet ve bağışlanma ayı Ramazan’ın dirilişe vesile olmasını diliyor. Meslekte 25 ve 40 yılını dolduran meslektaşlarımı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. Programda meslekte 25 ve 40 yılını dolduran harita mühendislerine plaketleri protokol üyeleri tarafından verildi. (Muhammed Esad Çağla)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.