Hasan Kulu Orman Ürünleri "70 Yıllık Güven"

Hasan Kulu Orman Ürünleri "70 Yıllık Güven"
Hasan Kulu, hizmette sağladığı kalite, kullandığı çağdaş üretim teknikleri ve ticari itibarı ile sektöründeki fiyat ve kalite yönünden liderlik konumu ile yurtiçi - yurtdışı müşterilerinin güvenini kazanmıştır.

70 yıldan beri sektörde hizmet veren firmamız üstün üretim kalitesini ve müşteri memnuniyetini hedef alarak profesyonel bir yönetim kadrosu ve kurumsal yapısı ile ticaretteki dürüstlük kuralını uygulayarak bugün orman ürünleri sektöründe Türkiye'nin en önde gelen kuruluşlarından biri durumundadır.

Hizmette sağladığı kalite, kullandığı çağdaş üretim teknikleri ve ticari itibarı ile sektöründeki fiyat-kalite yönünden liderlik konumu ile yurtiçi ve yurtdışı müşterilerinin güvenini kazanmıştır.

1945’li yıllardan beri sektörde... Yıllık 50 bin m³lere varan üretim hacmiyle.. 100’ü aşkın deneyimli personeli ile... Üretim de en son teknolojiyi kullanmasıyla... Her geçen yıl ürün yelpazesiniz artırması ile... İthalatı ve ihracaat faaliyetleriyle.. Sektöründe örnek kuruluş...

Hasan Kulu Orman Ürünleri İnşaatlık Tomruk, Kereste, Döşeme Tahtası, Lambiri, Doğramalık Kereste, Masif Lata Parke, Kameriye, Pergole, Alın Tahtası, Saçak Sarkıtması, Ahşap Dekorasyon, Ahşap Sandık, Palet, Plywood, OSB, Masif Panel, Levha Kapı Serenleri, Ahşap Pencere Profillerinin üretimini yapmaktadır. Ayrıca Moonloc Laminat Parke, Yıldız Sunta MDF ürünleri, Shingle ve Membran malzemeleri üzerine il ve bölge bayilikleri bulunmaktadır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.