Haşim Hoca ameliyat oldu

Haşim Hoca ameliyat oldu
Kombassan Holding’in kurucu başkanı Haşim Bayram dün Ankara’da başarılı bir beyin ameliyatı geçirdi.

Kombassan Holding’in kurucu başkanı Haşim Bayram dün Ankara’da başarılı bir beyin ameliyatı geçirdi. Beyninde toplanan su nedeniyle ameliyata alınan Haşim Bayram’ın ameliyat sonrası sağlık durumu ile ilgili yapılan ilk açıklamada, operasyonun başarılı geçtiği ve Bayram’ın durumunun çok iyi olduğu bildirildi. Bir süre daha hastanede tedavisine devam edilecek Haşim Bayram’ın önümüzdeki günlerde taburcu edilmesi planlanıyor.

HAŞİM BAYRAM KİMDİR?

Haşim Bayram, 1951 yılında Karaman'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kazım Karabekir'de, lise öğrenimini Akşehir İlköğretim Okulu ve Ankara Yüksek Öğretmen hazırlık sınıflarında tamamladı. Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi mezunu. Kimya yüksek mühendisi oldu. Kimya öğretmenliği ve sanayii bölge müdür yardımcılığı yaptı. Bazı sanayii kuruluşlarında mühendis olarak çalıştı. 1981 yılından sonra özel dershanecilikle ticari hayata atıldı. 1989 yılından itibaren, Kombassan'ın kuruluşunu başlattı. 2007’ye kadar Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı.

Konya’da birçok defa vergi rekortmeni seçilen Bayram, 12 Şubat 2006’da beyin kanaması geçirince uzunca bir süre şuuru kapalı şekilde Meram Tıp Fakültesi’nde tedavi gördü. Bayram, daha sonra kaldırıldığı İstanbul Acıbadem Hastanesi’nde de 3 ay tedavi gördükten sonra Konya’ya dönmüştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum