Hasta Çocuklar, 23 Nisan'ı Kutladı

Hasta Çocuklar, 23 Nisan'ı Kutladı
Ankara'daki bir hastanede tedavi gören çocuklar, 23 Nisan Şenliği'nde, çizgi film ve masal karakteri kostümlü oyuncuların gösterilerini izledi

ANKARA (AA) - Ankara'daki bir hastanede tedavi gören çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Dr. Sami Ulus Kadın Doğum Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinin sosyal hizmet birimince bu yıl 6'ncısı düzenlenen 23 Nisan Şenliği'nde, Jandarma Köpekli Arama Kurtarma Timi tarafından gösteri sunuldu.

Hastanede tedavi gören çocuklar, köpeklerin, çeşitli çizgi film ve masal karakteri kostümlü oyuncuların gösterilerini ilgiyle izledi. 

Sosyal hizmet uzmanı Haşim Kiraz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Çocukların eğlenmesinin yanı sıra etkinliğin "terapi" niteliği de taşıdığını belirten Kiraz, kronik hastalığı bulunan çocukların, dışarıya çıkamamaları nedeniyle bu etkinliklerle sosyalleşmesini sağladıklarını kaydetti.

Etkinlik kapsamında çocuklara balon, bayrak ve çeşitli oyuncaklar hediye edildi. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.