Hastane inşaatını inceledi

Hastane inşaatını inceledi
Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, yapım çalışmaları devam eden yeni devlet hastanesi inşaat alanında incelemede bulundu.

Başkan Özaltun, kendisine eşlik eden AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve Başhekim Dr. Hüseyin Kosat ile birlikte yapımı süren ve Türkiye’nin ilk hilal görünümlü hastanesi olacak yeni devlet hastanesi inşaat alanını gezerek, şantiyedeki yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Şantiye yetkilileri Başkan Özaltun’a kaba inşaatın sona ermesinin ardından halen içeride sıva ve elektrik tesisatı işlerinin yapılmaya başladığı, hastanede fiziki gerçekleşmenin yarısının tamamlandığı bilgisini verdi.
Sağlık Bakanlığı’nın Beyşehir’e kazandıracağı en büyük devlet yatırımlarından birisi olacak olan 150 yataklı, 168 yatak kapasiteli hastane binasının inşaatının 2017 yılının bahar döneminde bitirilmesi hedefleniyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.