Hastanenin küçük sakinleri için eğlence programı

Hastanenin küçük sakinleri için eğlence programı
Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi yönetimi, tedavi altındaki çocuklara moral vermek için eğlence programı düzenledi

SAMSUN (AA) - Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde tedavi altındaki çocuklar, palyaço ile eğlenerek moral depoladı.

Hastanede gördükleri tedavi nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na katılamayacak çocuklara moral vermek amacıyla palyaçolu sürpriz hazırlandı. Tüm servisleri ziyaret eden palyaçolar, çocuklara çeşitli hediyeler vererek onları mutlu etti. Karşısında palyaço gören çocuklar, büyük sevinç yaşadı.

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Alaaddin Domaç, tedavi gören çocukların bayramı kutlayamamanın hüznünü yaşamamaları için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Bayramı hastanede çocukları eğlendirerek kutladıklarını aktaran Domaç, şöyle dedi:

"Bayramlarını kutlamak için biz onların yanına geldik. Onlarla beraberiz. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Onlar bizim geleceğimiz. Geleceğimize sahip çıkmak için biz her zaman onların yanındayız. Çocuklar hastane korkusu yaşıyorlar. Ancak onları yataklarında mutlu ederek hastane korkusunu yenmelerini sağlıyoruz. Hastanede çocuklarımız, palyaço ile karşılaşınca önce şaşırıyor sonra seviniyorlar. Onlara bir tebessüm yaşatabiliyorsak bizim için en büyük mutluluk kaynağı budur."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.