Hatay'da boynundan vurulan damadın ölmesi

Hatay'da boynundan vurulan damadın ölmesi
Kırıkhan ilçesinde dün babaevinden aldıkları gelinin arabadan inmesi sırasında boynundan tabancayla vurularak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede ölen damat toprağa verildi

HATAY (AA) - Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde, babaevinden alınan gelinin arabadan inmesi sırasında boynuna isabet eden kurşunla ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden damat Hakan Koyunoğlu'nun cenazesi defnedildi.

Kırıkhan Devlet Hastanesi morgundan alınan 26 yaşındaki Koyunoğlu'nun cenazesi Kırıkhan Asri Mezarlığı'na getirildi.

Koyunoğlu'nun cenazesi, burada kılınan namazın ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Düğün öncesi eşini kaybeden ve cenaze törenine katılmayan Fatma Koyunoğlu'nun olay sonrası sinir krizi geçirdiği, hastanede tedavi gördüğü belirtildi.

Öte yandan, Adana'da polis memuru olarak görev yapan damadın amcası Ö.K'nın (43), yeğeninin silahından çıkan kurşunla vurulduğunu iddia ederek, Kırıkhan İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim olduğu öğrenildi.

Dörtyol Cezaevinde gardiyanlık yapan damat Hakan Koyunoğlu, dün sabah evlendiği eşi Fatma Koyunoğlu'nu babaevinden aldıktan sonra konvoy oluşturarak Fatih Mahallesi'ndeki evinin önüne getirmiş ve gelinin arabadan ineceği sırada orada bulunan davetliler havaya rastgele ateş açmıştı. Bu sırada Hakan Koyunoğlu, boynuna isabet eden kurşunla ağır yaralanmış ve kaldırıldığı özel bir hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.