Hatay'da boynundan vurulan damadın ölmesi

Hatay'da boynundan vurulan damadın ölmesi
Kırıkhan ilçesindeki olayla ilgili, damadın polis memuru amcası tutuklandı

HATAY (AA) - Kırıkhan ilçesinde damadın düğünde boynundan vurularak öldürülmesiyle ilgili damadın polis memuru olan amcası tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Fatih Mahallesi'nde damat Hakan Koyunoğlu'nun, gelini evine getirdiği esnada silahla ateş açılması sonucu vurularak hayatını kaybetmesi olayıyla ilgili damadın amcası Ö.K. (43), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Önceki gün, Hatay Dörtyol Cezaevinde gardiyanlık yapan damat Hakan Koyunoğlu, gelini babaevinden aldıktan sonra konvoy oluşturarak evinin önüne getirmiş ve gelin arabadan ineceği sırada davetliler, havaya rastgele ateş açmıştı.

Bu sırada Hakan Koyunoğlu, boynuna isabet eden kurşunla ağır yaralanmış ve kaldırıldığı özel bir hastanede müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Adana'da polis memuru olarak görev yapan amca Ö.K, yeğenini kendisinin vurduğunu belirterek, İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim olmuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.