Uğur Özteke

Uğur Özteke

Havaalanı yetkililerinden bir ricamız olacak

Havaalanı yetkililerinden bir ricamız olacak

Bugün izninizle bazı iş adamlarımızın ısrarla dile getirdikleri, kendimizin de bizzat gördüğü bir konuyu yine bir sanayici büyüğümüzün çekip attığı fotoğraflarla köşemize taşıyıp eğer mümkünse bu durumun düzeltilmesini yetkililerden şehir insanımız adına rica edeceğiz.

…………..

Yalnız ne zaman havaalanı mevzusu olsa, ne zaman uçak konusu olsa dahası bu yönde bir eleştiri yapılsa aklıma ilk gelen isim Sayın Hasan Angı’dır.

Konya dolayısı ile Konyalı yıllarca sivil uçağa askeri alandan bindi ve indi. Bizler yıllarca Mehmetçiğin dipçiğinin gölgesinde uçağa girdik çıktık.

Yerli yabancı konuklarımızı üniformalı askerlerin arasından aldık ya da yolcu ettik.

Yani o günleri bire bir yaşadık.

Derken AK Parti’nin kurulması ardından AK Parti iktidarı ile pek çok alanda olduğu gibi Konyalının uçuş işi hava alanı, terminal yavaş da olsa eksiklikler aksaklıklarda olsa tanınmayacak şekilde gelişti ve bu günleri gördük.

İşte o günlerde ya da yıllarda ne zaman hava alanı ya da uçaklar ile ilgili bir eleştiriyi dile getirsek o günlerin Konya için 1 numaralı siyasetçisi, benim “Başvekilim” Sayın Hasan Angı onca işinin gücünün arasında arar, “Ya Uğur abi kontrol ettirdim, yazdığında haklısın. Ama şu askerlerin arasında uçağa bindiğini ne çabuk unuttun” diye sitem ederdi.

Şimdi ne olur başta Hasan abimiz ve Hasan abi gibi düşünen siyasilerimiz, yetkililerimiz bize kızmasınlar.  Kızmasınlar ama önce şu fotoğraflara dikkatlice bir baksınlar.

foto-1-098.jpg

foto-2-093.jpg

foto-2-093.jpg

Bu fotoğraflar hava limanına inen yolcuların çıkış kapısı. Polis bence haklı olarak yani uygunsuz park ve uygunsuz bir şekilde beklemeyi önlemek için yolu tek şeride düşürüyor. Yani akış sağlanacak. Ne var ki tek sıra da olsa yolcu elinde valizi ile çıkıyor. Yanında ailesi var. Kendisini almaya gelen otomobile biniyor. Ağır insanlar olduğumuz için bu binme valizleri yerleştirme işini sadece bir otomobil için düşünün. Durum böyle olunca trafik zaten akmıyor ve iyice kilitleniyor.

……………

Bize böyle anlatıldı. Bize bu fotoğraflar gönderildi. Ve bizde bunu bizzat görerek yaşadık.

Takdir yetkililerin ve büyüklerimizin.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Her şeyi bilmenize gerek yok, Haddimizi bilelim yeter.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Devlet malına belediye malına, milletin ortak malına kazıyarak, yazı yazarak, keserek zarar vermenin suçtan öte günah olduğunu idrak ettiğimiz zaman daha iyi ADAM oluruz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR