Havuzdan madalya geldi

Havuzdan madalya geldi
Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 27-30 Temmuz tarihleri arasında Bursa’da yapılan 11-12 yaş Türkiye Şampiyonası’na katılan Atiker Konyaspor sporcularından İbrahim Ethem Akırşan, 4 stilde Türkiye şampiyonu olarak altın madalya kazandı.

Atıcılar Olimpik Yüzme Tesisleri’nde yapılan şampiyonada Atiker Konyaspor yüzücüsü İbrahim Ethem Akırşan, 100 metre kurbağalama, 100 metre kelebek, 200 metre kelebek ve 200 metre kurbağalama stilde Türkiye Şampiyonu olarak 4 altın madalya kazandı.

 

Yine yeşil-beyazlı takımın sporcularından Zaide Altındal, Tuğçe Bengü Karakaya, Deniz Yavuzer, Muhammed Talha Ateş ve Berruhan Keleşoğlu da kategorilerinde barajı geçerek bronz madalya sahibi oldu.

Atiker Konyaspor antrenörü Yasin Şahin, “Yüzücülerimiz şampiyonada önemli başarılar elde etti. Uzun süredir sıkı bir şekilde çalışıyorduk ve karşılığını madalyalar kazanarak almış olduk. 4 altın madalyanın yanı sıra 5 sporcumuzun daha kategorinde barajı geçerek bronz madalyayı elde etmesi hepimizi sevindirdi. Bundan sonra aynı azim ve disiplin ile çalışmalarımıza devam ederek Konyaspor’umuzun adını yüzme branşında çok daha ilerilere taşımak istiyoruz” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.