Havzanspor lige hazır

Havzanspor lige hazır
Büyükler 2. Amatör Küme’de sezon hafta sonunda oynanacak maçlarla başlıyor

Büyükler 2. Amatör Küme’de sezon hafta sonunda oynanacak maçlarla başlıyor. 21 takımın katılımı ile 4 ayrı grupta oynanacak ligde C Grubu’nda yer alan Havzanspor, sezon öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı. Deneyimli çalıştırıcı Şahin Şarlak tarafından sezona hazırlanan mavi-beyazlı ekip, Alibeyhüyüğü, Ak İnşaat Sanayispor, İçeri Çumra ve Ergespor ile aynı grupta yer alıyor.

Amaçlarının genç sporculara lig deneyimi yaşatmak ve Konya sporuna hizmet vermek olduğunu belirten Havzanspor Kulübü Başkanı Fevzi Tezcan, “Kulüp olarak geçtiğimiz yıllarda aldığımız karar ile mücadelemizi daha çok altyapı düzeyinde sürdürüp Konya futboluna yeni yetenekler kazandırma uğraşındayız. Yarışmacı kimlikten kopmamak ve sıra oyunculara lig deneyimi yaşatmak için 2. Amatör Küme’deki yerimizi aldık. Bu hafta lig başlıyor. Tüm takımlara başarı diliyorum. Centilmence bir sezon olmasını ümit ediyoruz” dedi. Tezcan, U16 ve U19 takımlarını ise Hasan Uysal’ın çalıştırdığını ifade etti. 

havzanspor-lige-hazir-(2).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.