HAYAL KIRIKLIĞI

HAYAL KIRIKLIĞI
Ligde Nazilli Belediyespor’a da yenilerek üst üste 4. mağlubiyetini alan Anadolu Selçukspor’da büyük hayal kırıklığı yaşanıyor.

Sezona play-off hedefiyle başlayan yeşil-beyazlılar, bu hedefinden bir hayli uzaklaşmış durumda

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor, ligdeki kötü gidişatına son veremiyor. Ligin ikinci yarısında henüz puanla tanışamayan yeşil-beyazlı ekip, bir türlü istediği çıkışı yakalayamadı. Geride kalan 4 haftalık süreçte tüm maçlarını kaybeden temsilcimiz, en kısa sürede bir çözüm bulmayı amaçlasa da play-off hattından bir hayli uzaklaştı.

PUANLA TANIŞAMADI

Önceki gün oynanan Nazilli Belediyespor karşılaşmasında 2-0 mağlup olan Anadolu Selçukspor, bu sonuçla üst üste 4. maçını da kaybetmiş oldu. Önceki 3 maçından da istediği sonuçları alamayan yeşil-beyazlılar, en kötü dönemlerinden birini yaşıyor. İkinci yarıda henüz puanla tanışamayan temsilcimizde teknik direktör Cenk Özcan, oyuncularına bir an önce toparlanmalarını istedi.

HEDEFTEN ŞAŞTI

Yeni sezona play-off hedefiyle başlayan Anadolu Selçukspor, gelinen bu süreçle birlikte büyük hayal kırıklığı yaşadı. Sezonun ilk yarısında yaşadığı şanssızlıklara rağmen iyi bir noktada tamamlayan ve ikinci yarıya büyük umutla başlayan Yavru Kartal, beklenmedik şekilde düşüşe geçti. 21. haftanın ardından Anadolu Selçukspor, 26 puanda kalarak 12. sıraya kadar geriledi. Yeşil-beyazlılar, bu sezon da play-off hedefinde bir hayli uzak kaldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.