Hasan Durucan

Hasan Durucan

HAYAL MAYAL

HAYAL MAYAL

Temsilcimiz Konyaspor şampiyonluğun güçlü adaylarından Fenerbahçe ile ligin 11.haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı’nda karşı karşıya geldi. İdeal kadrosuyla sahaya çıkan yeşil beyazlı ekip hakem Ali Palabıyık’ın başlama düdüğünü çalmasıyla oyuna çok hızlı başladı. Deplasmanda olmasına rağmen taraftarınında desteğini arkasına alan Konyaspor daha ilk dakikalarda oyunu Fenerbahçe sahasına yıkmayı başarıp tabiri caizse dalga dalga esmeye başladı. Sağ kanattan etkili gelen Konyaspor özellikle Ömer Ali’nin yaptığı isabetli ortalarla golü yokluyordu. Alban Meha ve Uğur İnceman’ın orta alandaki varlığı Fenerbahçe takımının kendi sahasından hücuma çıkarken takıldığı en büyük kaya oldu. Ara ara kontra ataklarla kalemizi yoklayan ev sahibi takıma Serkan Kırıntılı kalesinde devleşip geçit vermeyince de oyunda istediğimiz baskıyı kurup kontrolü tamamen elimize aldık..

 

**

Evet evet aynı maçı izledik. Bugün kalemim mevcut Konyaspor’u yazmak istemeyince düşlediğim Konyaspor’u yazıyordum. Zaten yazacakta fazla bir şey yoktu. Ama ben yine de ligde ki yerimizden ötürü fazla karamsar değilim. Bu kadar panik yapmanın da anlamı yok zaten. Eminim ki lige milli maçlar sebebiyle verilen aradan sonra tekrar kendi evimizde oynayacağımız Eskişehirspor maçıyla bir çıkış daha yakalayacağız. Eleştirmekten ziyade güvenin ve sabredin.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hasan Durucan Arşivi
SON YAZILAR