Hayat Ağacı'na Bir Kamyon Kıyafet Yardımı

Hayat Ağacı'na Bir Kamyon Kıyafet Yardımı
SİVAS (AA) - İstanbul’da yaşayan hayırsever iş adamı, Hayat Ağacı Derneği'ne bir kamyon kıyafet yardımında bulundu.Sivas Belediyesi'nden yapılan açıklamaya...

SİVAS (AA) - İstanbul’da yaşayan hayırsever iş adamı, Hayat Ağacı Derneği'ne bir kamyon kıyafet yardımında bulundu.

Sivas Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, iş adamı Erdoğan Bozatlı, Hayat Ağacı Derneği’ne her yıl yardım gönderiyor.

Bozatlı, bu yıl da derneğe bir kamyon yeni kıyafet gönderdi. Yaş gruplarına göre mont, ceket, çocuk mont gibi 91 çuval kıyafet Hayat Ağacı Derneği’ne teslim edildi.

Yardımı derneğe teslim eden Metin Torunoğlu, iş adamı Erdoğan Bozatlı'nın, Sivas’taki ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak için 4 yıldır Hayat Ağacı Derneği'ne yaz ve kış tekstil fabrikasından kıyafet gönderdiğini belirtti.

Torunoğlu, bu yıl da çeşitli yaş gruplarına göre yaklaşık 10 bin kışlık çocuk kıyafetini derneğe Bozatlı adına teslim ettiğini söyledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın da iş adamı Erdoğan Bozatlı'nın her zaman Hayat Ağacı Derneği’nin yanında olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.