“Hayat Kurtarmak Senin Kanında Var”

“Hayat Kurtarmak Senin Kanında Var”
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) tarafından "Hayat Kurtarmak Senin Kanında Var" sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi.POMEM'den...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) tarafından "Hayat Kurtarmak Senin Kanında Var" sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi.

POMEM'den yapılan yazılı açıklamada, Türk Kızılayı Kırşehir Şubesi ile ortaklaşa düzenlenen kampanyayla duyarlılığın arttırılmasının hedeflendiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen POMEM Müdürü Kasım Varol, "Kardeşlik, belli istekler, belli değerler çevresinde buluşmayı, bir gelecek etrafında kenetlenmeyi, insanlığın tamamının huzuru ve barışı adına tek yürek olmayı gerektirir." ifadelerini kullandı.

Ülkenin içinde bulunduğu çatışmalar ve terörün ancak birlik, beraberlik ve kardeşlik anlayışıyla son bulacağını ve kardeşliğe her zamankinden daha çok sahip çıkılması gerektiğini belirten Varol, bu kapsamda okulda özel harekat eğitimi alan öğrencilerin Doğu ve Güneydoğu'daki güvenlik güçlerine destek olmak amacıyla "Hayat Kurtarmak Senin Kanında Var" sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenlendiklerini bildirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.