HAYDİ ANADOLU

HAYDİ ANADOLU
Anadolu Selçukspor, Spor Toto 2. Lig’de ikinci yarının ilk maçında bugün Kahramanmaraşspor’a konuk olacak. Yeşil-beyazlılar, ilk karşılaşmada farklı mağlup ettiği rakibini bir kez daha devirmek istiyor

HABER: Emre Tanrıver

Spor Toto 2. Lig’de ikinci yarının perdesi bugün açılıyor. Anadolu Selçukspor, 18. hafta maçında deplasmanda Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya gelecek. Son 2 maçını kazanan yeşil-beyazlılar, galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor. 12 Şubat Stadyumu’nda oynanacak mücadele bugün 13.00’da başlayacak. Karşılaşmada İzmir bölgesi hakemi Yaşar Can Temizel düdük çalacak. Temizel’in yardımcılıklarını Uğur Erdoğan ve Hüseyin Aylak yapacak. Maçın 4. hakemi Koray Can Karadedeli.

ZİRVE İDDİASI

Anadolu Selçukspor, ilk yarının son haftalarında yakaladığı çıkışı sürdürerek, ikinci yarıda zirve mücadelesi vermek istiyor. Son 7 maçından 5 galibiyet çıkaran Yavru Kartal, bu süreçte yalnızca Kocaeli Birlik ve Sivas Belediyespor’a kaybetti. 26 puanla 7. sırada bulunan Anadolu Selçukspor’un, lider Erzurumspor ile arasında 7 puan fark var. Ev sahibi ekip ise 18 puanla 14. sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısında oynanan maçı temsilcimiz 4-0 kazanmıştı.

RAKİP FORMSUZ

Kahramanmaraşspor ligde zor günler geçiriyor. Son 5 karşılaşmayı kazanamayan kırmızı-beyazlılar, kendi sahalarındaki mücadeleyi çıkış maçı olarak görüyor. 16. sıradaki Üsküdarspor ile arasında yalnızca 2 puan fark olan Kahramanmaraşspor, kendi taraftarı önünde temsilcimizi mağlup ederek ateş hattından uzaklaşmak istiyor. Bu sezon kendi sahasında 9 maça çıkan kırmızı-beyazlılar, bu karşılaşmalarda 3’er galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet aldı. Anadolu Selçukspor deplasmanda çıktığı 9 mücadeleden 5 kez kaybederken, 3 galibiyet aldı, 1 kez de berabere kaldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.