Hedef 3 puan

Hedef 3 puan
"Yeni stadyumumuzda oynadığımız ilk maçımızda Balıkesirspor’u yenmiştik. Bunu, Kayseri Erciyesspor mücadelesinden de 3 puanla ayrılarak devam ettirmek istiyoruz"

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, yeni stadyumda oynadıkları ilk maçta Balıkesirspor'u yendiklerini belirterek, "Bunu, Kayseri Erciyesspor mücadelesinden de 3 puanla ayrılarak devam ettirmek istiyoruz" dedi. 

Baydar, yaptığı açıklamada, takımlarının Türkiye Kupası'nda tur atlayarak moral bulduğunu söyledi.

Karşılaşmanın, fazla forma şansı bulamayan futbolcuların maç eksiğini gidermesi adına iyi bir fırsat olduğunu dile getiren Baydar, "120 dakika sonunda penaltılarla turu geçtik. Kupada hedefimiz önce gruplara kalmak. Sonra da en iyisini yapmak. Bunu başaracak kadro zenginliğine sahibiz ve takımımıza da güveniyoruz" diye konuştu.

Baydar, hafta sonu Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Yeni stadyumumuzda oynadığımız ilk maçımızda Balıkesirspor’u yenmiştik. Bunu, Kayseri Erciyesspor mücadelesinden de 3 puanla ayrılarak devam ettirmek istiyoruz. Teknik heyet ve oyuncularımıza bu konuda güvenimiz tam. Passolig uygulamasında ilk maçta firmadan ve sistemden kaynaklanan sorunların çözümü için yaptığımız girişimler olumlu sonuçlandı. Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında taraftarlarımız bu tür sorunlarla inşallah karşılaşmayacak. Taraftarımızdan maç günü stadyum gişelerinde yığılmalara neden olmadan biletlerini eski stadyum ve Kulesite AVM'deki stantlardan veya internetten erkenden almalarını istiyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.