Hedef 5 puan

Hedef 5 puan
Yeşil-beyazlılar, 16 hafta üzerinden oynanacak ilk devrenin son 3 maçında en az 5 puan toplayarak devre arasına 20 puanın üzerine çıkarak girmek istiyor. Temsilcimiz sırasıyla Gençlerbirliği (D), Beşiktaş ve Ç. Rizespor (D) maçları oynayacak

Spor Toto Süper Lig’de 14. haftaya dahil maçta yarın deplasmanda Gençlerbirliği’ne konuk olacak temsilcimiz Torku Konyaspor, ligde Galatasaray kupada ise yine Gençlerbirliği karşısında alınan yenilgilerin yaralarını sarmak  amacında. Ligde ve kupada üst üste zorlu maçlar oynayan ve yoğun bir maç trafiğinden geçen temsilcimiz Torku Konyaspor’da hedef ilk yarıyı 20 puanın üzerine çıkarak tamamlamak olarak belirlendi. 16 hafta üzerinden oynanacak ilk devrede sırasıyla Gençlerbirliği (D), Beşiktaş ve Ç. Rizespor (D) maçları oynayacak temsilcimiz bu hedefine ulaşmak adına bu maçlardan en az 4-5 puan çıkarmayı hedefliyor.

ALT GRUPTAN KOPMALIYIZ

16 puanlarının olduğunu ve 20 puanı görmeleri gerektiğini ifade eden Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, “Devre arasına kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplamamız gerekiyor. Sezonun ilk yarısını en az 20 puanla tamamlamalıyız. Alt gruptan koparak ve üst gruba yaklaşarak devreyi tamamlarsak, ilk hedefimize ulaşmış olacağız. Sezonun ikinci yarısı çok daha zorlu geçecek ancak önceliğimiz üç maçı istediğimiz, planladığımız şekilde tamamlamak” dedi.

LİG MAÇI FARKLI OLACAK

Gençlerbirliği ile kupada karşılaştıklarını da belirten Kocaman, “Kupa maçında ligde çok fazla oynatamadığımız isimlere şans tanıdık. Onların form seviyesini biraz daha üste çıkartmak ve ligde oynatabileceğimiz oyuncuları keşfetmek ana felsefemizdi. İyi oynadığımız dönemde kalemizde golü gördük ve maçı kaybettik. 4 günün sonunda rakibimizle ikinci kez karşı karşıya geleceğiz. Ama Kupa ve lig maçları birbirinden farklı olacak. Hedefimiz bu kez kazanmak” diye konuştu. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.