Hedef artık çok yakın

Hedef artık çok yakın
Transfer çalışmalarının büyük bir bölümünü tamamlamak isteyen Atiker Konyaspor, görüştüğü isimlerle bayram öncesi masaya oturmayı hedefliyor. Temsilcimiz, kamp dönemine tam kadro girmek için tüm çalışmalarını yapıyor

Atiker Konyaspor transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken, bayram öncesi görüştüğü isimlerle masaya oturmayı hedefliyor. Yeni sezon için güçlü ve kaliteli bir kadro kurmak isteyen ve bu kapsamda eksik görülen yerleri en uygun isimlerle doldurmayı düşünen Konyaspor, en kısa sürede kadrosunu tamamlamak amacında. Teknik patron Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yapan yeşil-beyazlı yönetim, en kısa sürede sonuç almak istiyor.

ALMAN GELMİYOR

Bir süredir Alman ön libero ile görüşme halinde olan Atiker Konyaspor, oyuncudan olumsuz yanıt almıştı. Yeşil-beyazlı transfer komitesi, Almanya dışında forma giymek istemediği için Konyaspor’u reddeden 26 yaşındaki oyuncu ile son kez Almanya’da bir araya geldi. Ancak bu güreşmede temsilcimiz oyuncuyu ikna edemedi. Alman oyuncudan olumsuz cevap alan yeşil-beyazlılar listedeki alternatif isme yöneldi. İsmi daha önce belirlenen alternatif ön libero ile vakit kaybetmeden temasa geçen yeşil-beyazlı yönetimin, bu oyuncuya birkaç gün içerisinde imza attıracağı öğrenildi.

BAYRAM ÖNCESİ İMZA

Ön libero için alternatif isimlere yönelen Konyaspor, en kısa sürede anlaşmaya varmak istiyor. Bu haftaya kadar görüştüğü futbolcudan olumlu yanıt aldığı takdirde imzayı bayram öncesi attırmak istiyor. Temsilcimiz, beklediği gibi sonuç alamazsa bayram sonrası transferleri bitirmek istiyor. Konyaspor, yeni sezon öncesi kamp dönemine tam kadro katılmayı hedefliyor. (Spor Servisi) 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.