Hedef başarıyı sürdürmek

Hedef başarıyı sürdürmek
Sezona 3 puanlı başlangıç yapan Anadolu Selçukspor, istediği oyun sistemini sahaya yansıtmış görünüyor. İlk hafta maçında iyi bir görüntü sergileyen temsilcimiz, bu başarısını sezonun geneline yaymayı hedefliyor

Spor Toto 2. Lig’e galibiyetle başlayarak büyük moral bulan Anadolu Selçukspor’da 2. hafta maçının hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Son yıllardaki en iyi başlangıçlardan birine imza atan Anadolu Selçukspor, bu başarılı gidişini sezonun geneline yaymayı hedefliyor. Bu kapsamda çalışmalarını büyük ciddiyetle sürdüren yeşil-beyazlılar, adım adım giderek hesaplarını yapıyor. Teknik direktör Cenk Özcan ve ekibiyle iyi bir oyum yakalayan Anadolu Selçukspor, ilk lig maçında bunu sahada gösterdi.

SİSTEM İŞLİYOR
Sezon öncesi hazırlık kamplarında büyük bir özveriyle çalışan Anadolu Selçukspor, yeni kadrosuyla kısa sürede uyum sorununu aştı. Ligin açılışını kendi sahasında yapan yeşil-beyazlılar, yeni sistem ve oyuncularıyla istenilenleri sahaya yansıtmayı başardı. Temsilcimiz, gelecek haftalar için de olumlu sinyaller verirken, hedeflerini gerçekleştirmek için iyi bir başlangıç yaptı.

AMED HAZIRLIĞI
Yeşil-beyazlı ekip, ligin 2. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Amed Sportif maçının hazırlıklarına başladı. Kendi tesislerinde teknik direktör Cenk Özcan ve yardımcıları yönetiminde idmanları sürdüren Anadolu Selçukspor, taktik ağırlıklı hucüm çalışmalarını yapıyor. Zorlu deplasmandan galibiyetle dönmeyi hedef koyan temsilcimizde oyuncuların neşeli oldukları görüldü. Anadolu Selçukspor ile Amed Sportif arasındaki maç pazar günü oynanacak. (Spor Servisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.